Vakituinen henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu kokeneista tieteen ja viestinnän ammattilaisista, joista kukin on usean alan taitaja.

Helena Telkänranta

Perustaja ja toimitusjohtaja

Helena on moninkertaisesti palkittu tieteen yleistajuistamisen ammattilainen, jolla on vuosikymmenten kokemus eläinten käyttäytymis- ja kognitiotieteestä ja muista biologistista tieteistä. Hän on myös tutkinut eläinten käyttäytymistä ja emootioita Helsingin yliopistossa ja Bristolin yliopistossa Britanniassa sekä perustanut suomalaisen Arador Innovations -tutkimusyrityksen. Animal Mind Productionsissa Helena johtaa projektien suunnittelua ja toteutusta, koordinoi yhteistoimintaa yhteistyökumppanien kanssa ja osallistuu käsikirjoittamiseen.

Maija Karala

Tiedetoimittaja ja kuvittaja

Maija on biologi, joka on tehnyt monipuolisen uran tieteen yleistajuistajana: kirjoittaen, piirtäen ja luennoiden. Animal Mind Productionsissa Maija tekee erityisesti tieteellisen tiedon hakuja tietokannoista, muuta tiedonhankintaa ja tiedon jäsentelyä sekä erilaisia kuvitustöitä kuten tiedesarjakuvia. Maija kuuluu meneillään olevan peli- ja sarjakuvaprojektimme sekä tulevan dokumenttielokuvaprojektimme suunnittelutiimeihin.

Ville Sinkkonen

Konseptitaiteilija ja 3D-taiteilija

Ville on monipuolinen taiteilija, joka on työskennellyt muun muassa piirrosten, maalausten, pelien ja virtuaalitodellisuuden tuotannossa. Animal Mind Productionsissa Ville tekee 3D-malleja ja muita pelinkehityksen elementtejä sekä erilaisia kuvitustöitä kuten tiedesarjakuvia. Ville kuuluu meneillään olevan peli- ja sarjakuvaprojektimme sekä tulevan virtuaalitodellisuusprojektimme suunnittelutiimeihin.

© 2020 Animal Mind Productions.